Dansk Japansk Jujitsu Forbund
 
 
 
Navigation
Start
bullet.png Forside
Om DJJF
bullet.png Om Forbundet
bullet.png Bestyrelsen
bullet.png Klubber
Om Nihon Jujutsu
bullet.png Hvad er jujutsu?
bullet.png Billeder
bullet.png Bøger
Links & kontakt
bullet.png Links
bullet.png Kontakt siden
Citater
" The greatest power is often simple patience"

E. Joseph Cossman
Se indlæg
 Udskriv debat
Danske og japanske "business manners", 18. september
Christian Bjerre
Dansk-Japansk Selskab afholder et møde omkring forretningsstil og tone set fra Danmark og Japan v. Tomoko Sumida, Økonomiattaché ved Den Japanske Ambassade i København

Læs mere her:www.dansk-japansk...menter.htm
Fra Dansk-Japansk Selskabs hjemmeside:

Hvad er egentlig forskellen på danske og japanske "business manners" - og hvorfor er japanske virksomheder interesserede i Danmark?

v/ Tomoko Sumida, Økonomiattaché ved Den Japanske Ambassade i København og udstationeret fra en japansk virksomhed.

Tirsdag den 18. september kl. 19-21 i Asia House, India Kaj 16, 2100 København Ø. Bus 26 kører lige til døren. Foredraget holdes på engelsk.

Tomoko Sumida er i løbet af sine 1½ år i Danmark blevet imponeret over, at danske forretningsfolk er så afslappede og nemme at tale med, og at strukturen i det danske samfund er så flad og ikke-hierarkisk. I modsætning hertil er det japanske forretningsliv så fyldt med regler for takt og tone, at unge mennesker normalt må bruge den første tid i en virksomhed til bare at lære, hvordan man omgås. Tomoko Sumida vil fortælle om de japanske "business manners", og samtidig komme ind på, hvad japanske virksomheder i disse år er interesserede i, når de kommer til Danmark. Det er bl.a. områder som velfærdsteknologi og alternativ energi. Men også andre brancher lokker japanske forretningsfolk til Danmark. Der lægges op til diskussion og spørgsmål, også om den japanske kultur og de traditioner der ligger bag den japanske møde at drive forretning på.

Tomoko Sumida er født i Kansai-området i Japan. Hun har læst jura ved Kwansei Gakuin University (Japan) og har derefter taget en master i Educational Psychology ved New York University og en anden master i Organizational Psychology ved Columbia University. I 2001 begyndte hun at arbejde for det japansk IT-konsulent firma Future Architect Inc. I 2004 forlod hun firmaet og etablerede en japansk online-afdeling af det amerikanske smykkefirma "Mondera" (New York). Hun vendte senere tilbage til Future Architects som kontraktansat, og hun blev i 2011 udstationeret som attaché inden for økonomi ved den japanske ambassade I Danmark som led i det japanske offentlig/private udvekslingsprogram.
Redigeret af Christian Bjerre d. 27/08/2012 09:31
 
Spring til debat:
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Debatemner
Nyeste emne
bullet.png Klubdag d. 1. april ...
bullet.png IMAF kongres 2016
bullet.png IMAF kongres 2015 - ...
bullet.png John Gage's dojo i USA
bullet.png Nyhedsbrev - 2015-02
Mest aktive emner
Ingen emner oprettet
Copyright © 2009
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

1,094,393 Unikke besøg